Honduras Pre túto kávu je typické zamatové telo a jemná acidita s výranou arómou a vzácnou, pomarančovo – broskyňovou chuťou.
Tiež je v nej cítiť sladkasté tóny cukrovej trstiny a karamelu. Táto 100 % Arabika sa pestuje vo vysokých nadmorských výškach, dosahujúcich 1300 až 1700 m.n.m.. Káva z regiónu Montecillos – Marcala má veľmi dobré podmienky pre pestovanie kávy a dostupuje sa tu aj veľmi kvalitná káva.
Krajina pôvodu: Honduras / Stredná Amerika/
Druh kávy: 100 % Arabica
Oblasť: Montecillos – Marcala
Praženie: Full City
Spracovanie: washed
Nadmorská výška: 1300 – 1700 m
Chuťový profil
Krásne zamatové telo a jemná acidita s výranou arómou a vzácnou pomarančovo – broskyňovou chuťou.
Tiež je v nej cítiť sladkasté tóny cukrovej trstiny a karamelu.
Balenie kávy
Naša káva je balená v kvalitnom obale, zaručujúcom dlhotrvajúcu čerstvosť. K tomu slúži jednosmerný ventil, ktorý uvoľňuje plyn vzniknutý po upražení. Káva je vždy v balení hermeticky uzavretá, aby odolávala vlhkosti, svetlu a cudzím pachom. Po každom uzatvorení balenia odporúčame vytlačiť prebytočný vzduch a uchovať balenie na suchom a tmavom mieste. Skladovanie v chladničke neodporúčame.