Espresso zmes 100% arabík pochádzajúcich z Brazílie, Dominikánskej republiky, Kolumbie a Etiópie, ktoré dopĺňa kvalitná indická robusta. V káve prevažuje spektrum horkej chuti, kakao, oriešky, s veľmi jemnou ovocnou chuťou v pozadí.
Dostupnosť: Skladom - pražíme pre Vás každý deň

Táto lahodná káva bola vytvorená špeciálne pre prípravu espressa. Zmes tvoria kvalitné odrody káv arabica, pochádzajúce z Brazílie, Dominikánskej republiky, Kolumbie a Etiópie, ktoré dopĺňa tá najkvalitnejšia Indická robusta. Výsledkom je intenzívna káva s plným telom a vyváženou chuťou. V káve prevažuje spektrum horkej chuti, kakao, oriešky, s veľmi jemnou ovocnou chuťou v pozadí. Je vhodná aj na prípravu kávových špecialít –  cappuccino, macchiato.

Táto káva je vhodná pre všetkých, ktorí obľubujú plnú horkú kávu s vyšším obsahom kofeínu.

 

Krajina pôvodu:      Brazília, Dominikánska rep., Kolumbia, Etiópia, India

Zmes káv vyvinutá: Fabbrica Coffee /Slovensko/

Praženie:                 Full city

 

Chuťový profil a crema

Túto zmes káv naša pražiareň FABBRICA navrhla špeciálne pre zákazníkov, ktorí preferujú skôr kakaovo – čokoládové horké chute pred ovocnými chuťami. 

Chuťový profil kávových zmesí je vždy vyvíjaný našou spoločnosťou, pri dodržaní správneho skladovania a postupu prípravy kávy na profesionálnom pákovom kávovare. Takto je možné dosiahnuť daný chuťový profil.

Chuťový profil sa môže meniť odlišným spôsobom prípravy kávy (niektoré popisované chute môžu na úkor iných vystúpiť viac do popredia).

 

Balenie kávy

Naša káva je balená v kvalitnom obale, zaručujúcom dlhotrvajúcu čerstvosť. K tomu slúži jednosmerný ventil, ktorý uvoľňuje plyn vzniknutý po upražení. Káva je vždy v balení hermeticky uzavretá, aby odolávala vlhkosti, svetlu a cudzím pachom. Po každom uzatvorení balenia odporúčame vytlačiť prebytočný vzduch a uchovať balenie na suchom a tmavom mieste. Skladovanie v chladničke neodporúčame.



 

Napísať recenziu

Prosím prihláste sa alebo zaregistrujte pre pridanie recenzie
Štítky: 1980, zmes